VBox7 logo

Приятели в социалните мрежи с бившия? Това е гигантска грешка!

Даваме ви 5 причини, за да го изтриете веднага

892 22.05.2019

Живеем във време, в което краят на една любовна връзка рядко е край на отношенията с другия човек. Защото да се "гледате" в социалните мрежи също е вид връзка, макар и модерна. 

Но истината е, че си вредим - и ние, и те. Затова този тип "модерна" връзка трябва да бъде прекъсната и просто да го изтриете. Ето защо.

1. За да не го следите

Може и да сте го "скрили" от стената си във Facebook, но знаете, че може да видите какво се случва с него само с едно просто търсене. Не се измъчвайте, като следите какво се случва в новия му живот. Не си помагате.

2. За да не ви гледа той

В новия ви живот няма място за него, затова не му "правете" такова. Какво правите, къде сте, с кого сте - това вече не е негова работа.

3. За да не разбирате вие с кого е

Любопитството уби котката. Въпреки че вие много добре разбирате твърдението от точка 2, на практика е трудно да го приложите за себе си. Просто ви е любопитно. От там започват и сравненията, идват и размислите. Нямате нужда от това.

4. За да не изпитвате носталгия

Знаем - имали сте добри времена, красиви спомени, но те са в миналото. За да продължите напред, трябва да се справите с това и просто да забравите за носталгията. 

5. За да се излекуваме

Раздялата боли, а да виждаме другия човек си е истинска сол в раните. Знаете, че един ден той ще ви е безразличен, но този ден все още е далече. Приближете го, като просто го изтриете.

Източник thumbnail: PeopleImages/bombuscreative/iStock

892 22.05.2019

Още от OMG Facts