VBox7 logo

Калина Кузманова призна кои мъже я отблъскват и им даде ценен съвет

Красавицата за живота си след края на "София - Ден и нощ"

13 645 10.05.2019

 

Със сигурност една от най-обичаните звезди от риалити сериала "София - Ден и нощ" е Калина Кузманова. Какво обаче се случва с екранната Галя два месеца след края на сериала?

Калина има своя модна линия, в която е вложила сърцето си. Непрестанно пътува, за да открива нови платове, нови тенденции и модни вдъхновения. Самата тя най-добре се чувства в светли цветове. 

Виж още: Секси мацка от ''София - Ден и нощ'' с романтична изненада за ЧРД

Иначе все още хората спират красавицата по улицата и я зареждат с положителна енергия. Мнозина от тях твърдят, че Калина страшно много си прилича с Галя. Но това не е точно така, уточнява Калина.

Общото между двете е любовта им към модата, както и това, че и двете вярват в приятелството и любовта. Но Галя със сигурност е доста по-остра, когато става въпрос за романтични чувства. 

Самата Калина признава, че все още чака принца на белия кон. Такива имало, но често започвали разговора си със "zdr ko pr" и това кара Калина да си мечтае по-скоро принцът да се позабави, ако ще е такъв.

Виж още: Нова мания: Instagram мацки се снимат голи в снега! Кои българки се включиха?

Актрисата с дизайнерски умения сподели пред камерата на "На Кафе", че българските мъже се страхуват от красивите жени, а пък тя всъщност не била никак страшна. 

Виж още: След края на ''София - Ден и Нощ'': Какво се случва със звездите от сериала?

За финал Калина призна, че лека полека мечтите ѝ се сбъдват - първо киното и театъра, а сега и модната линия. Понякога ѝ се искало по-бързо да се случват нещата, но пък така мотивацията и расте от ден на ден.

Другите любимци от "София - Ден и нощ", Калина Иванова и Кристиан Кирилов, както и други обичани звезди като Галин, Лидия и DIONA гледайте в уеб сериала VIRAL от 13 май във Vbox7!

13 645 10.05.2019

Още от Най-яките мацки