VBox7 logo

Най-летният месец е тук! Какво вещаят звездите за зодиите през август?

9 417 01.08.2019

Вярвате или не, месец август е вече тук. Когато говорим за звезди и влиянието им върху живота ни, трябва да посочим най-хубавото - краят на ретроградния Меркурий. 

Какво обаче вещаят звездите за зодиите през настоящия месец? 

Овен

Юли не беше лек за вас, но през август нещата ще се нормализират. Ще се насладите на вдъхновяващи пътувания, любов и нов проект. Ще се наложи да разчитате на своите умения да преговаряте. 

Телец

Този месец вие ще блеснете с таланти. Въпреки това обаче липсата на мотивация ще даде своя принос и нещата около вас в професионален план ще се случват бавно. С партньора ви ще ви е трудно, но ще се наложи да пренебрегнете егото си в името на общото благо.

Близнаци

Този август всичките ви усилия ще се възнаградят. Затова се пригответе да работите здраво. Ако търсите нова работа, сега е моментът. В любовен план всичко ще е, както трябва - просто се доверете на инстинкта и сърцето си.

Рак

Вашата креативност ще намери поле за изява през този месец. Вдъхновявайте се от красивите неща около вас. Ще има и добри новини във финансов план. Ще помогнете на близък до вас в беда.

Лъв

Може и да звучи невероятно, но ще се влюбите отново в работата си. Ще се чувствате по-мотивирани отвсякога. Във връзката ви също всичко ще е перфектно. 

Дева

Това е месецът, в който ще блестите, с каквото и да се захванете. Хората ще търсят у вас иновативни идеи. Партньорът ви може би обаче ще се почувства пренебрегнат, така че не неглижирайте връзката си.

Везни

Ако се оставите на инстинктите ви да ви водят, няма да сгрешите! За обвързаните представители на зодията ще кажем, че връзката ви ще премине на следващ етап. Ако не сте обвързани, скоро ще бъдете.

Скорпион

Проблемите ви остават в месец юли, а през август ще се чувствате истински свободни. Ще обърнете гръб на близките си, защото имате твърде високи изисквания към тях.

Стрелец

Опитвате се да промените начина, по който работите, но в крайна сметка ще се уверите, че трябва да оставите нещата просто да се случват. Поне с партньора ви всичко ще е наред и вероятно ще отидете на романтично пътуване.

Козирог

Хората най-накрая започват да ви оценяват, както трябва. Силата на характера ви и добрите идеи ще ви водят в правилна посока този месец. В личния живот нещата са в застой.

Водолей

Ще почувствате истинско облекчение на работното място и ще се почувствате наистина признати. Въпреки че във финансов план нещата не бяха ок в последно време, и там ще се почувствате сигурни. С партньора ви ще се разбирате идеално.

Риби

 

Ще имате твърде много работа и ще мечтаете да имате малко повече време за себе си. Въпреки това използвайте последните летни дни, за да преследвате мечтите си. Ако сте във връзка, поставете себе си на първо място. Все пак щастието е по-важно от всичко останало.

Източник thumbnail: manley099/Tomacco/iStock

9 417 01.08.2019

Още от Cool News