VBox7 logo

Внучката на Грейс Кели тръгна по нейните стъпки! Вижте красавицата Камил!

1 398 08.11.2019

 

Най-малката дъщеря на принцеса Стефани Монакска и дъщерята на холивудската легенда Грейс Кели, Камил Готлиб, е не просто член на кралското семейство. Камил е и популярна светска личност, а и Instagram звезда. 

Виж още: Над 20 години по-късно: Светът още тъжи за Даяна! А как би изглеждала тя днес?

21-годишната Камил има десетки хиляди последователи и по всичко личи, че се превръща в копие на баба си - дълбоки сини очи, руса коса, ослепителна красота.

Виж още: Топ 6 на жестоките правила, които принцеса Даяна промени

Най-малката дъщеря на принцеса Стефани е родена на 15 юли 1998 г. Неин баща е Джийн Готлиб - един от кралските стражи. Именно затова и неговото бащинство е дълго прикривана тайна. 

Виж още: Кейт Мидълтън има едно нещо, за което Даяна винаги е мечтала

Камил често пуска очарователни снимки в социалните мрежи. Родителите ѝ никога не са били женени. Затова пък Камил има изключително силна връзка с дядо си, принца на Монако Рение III.

Също като баба си, Камил обожава животните. Така например е пътувала до Тайланд, за да помогне в отглеждането на бебета тигри. Други любими животни за принцесата са слоновете.

Въпреки че е едва на 21 г., Камил е посветила живота си на всякакви доброволчески активности. 

Иначе като всеки млад човек, и Камил обича да излиза с приятелите си. Учи в колеж, а последователите ѝ в Instagram я наричат "младата Грейс Кели".

Източник thumbnail: Instagram/Getty Images

1 398 08.11.2019

Още от VIP Virals