VBox7 logo

Бъдещето на поп-фолка им принадлежи! Топ млади звезди в жанра!

13 630 14.08.2019

 

Няма нищо по-сигурно от това, че светът се променя с всяка изминала минута. Промените са във всичко, дори и в музиката! В нея вече има нови стилове, нови лица.

Днес ще ви представим именно новите лица на един от най-популярните стилове музика у нас, поп-фолка. Те са носителите на новото в жанра, но се представят не по-зле от класиците в темата. 

Денис Теофиков

Едва на 18 години Денис вече има няколко абсолютни хита. Самият той е братовчед на една доста популярна музикантска фамилия у нас - Стораро. Това лято изпълнителят на Payner пусна две песни с Емилия, които станаха химни на лятото.

Малката

"Малката избухна ... с 1 млн. за ден!" И наистина го направи, макар и в преносен смисъл. Познатата ни доскоро като Ванеса певица премина в Payner с ново име и нов хит. Певицата има и чисто нова визия, като дава сериозна заявка да се превърне в истинска звезда. 

Лидия

Звездата от уеб сериала VIRAL е на сцената от 2012 г., когато е едва на 11 г., но в последната година направи 3 хита, заедно с колегите си Десита и Галин, които разбиха всички класации. Лидия е едва на 18 години.

DESSITA

DESSITA беше първият артист в лейбъла на поп-фолк изпълнителя Галин. Едва на 17 години, пеенето е само една от дарбите ѝ. Свири добре на пиано, а, както сме виждали и в клиповете, танцува страхотно. DESSITA е едно от имената, които тепърва ще чуваме доста.

Лоренцо

Синът на Софи Маринова е наследил дарбата на майка си и благодарение на гласа си и стабилното си онлайн присъствие има вярна армия от фенки в цялата страна, а и отвъд границите ѝ. 

Сузанита

На нея, както знаем, "Скандал" е второто ѝ име. Сузанита вече има няколко парчета, не всички в един стил, но последното ѝ парче даде ясна заявка, че мястото ѝ е именно в тази класация.

Емрах 

По-малкият брат на Фики Стораро се поизгуби, но сме сигурни, че ако пусне нещо ново, ще гърми силно.

13 630 14.08.2019

Още от Music Virals