VBox7 logo

Има ли новата ви връзка бъдеще? 3 знака, че нещо не е както трябва

2 540 19.09.2019

В началото на всяка връзка емоциите взимат връх и често можем да не виждаме някои притеснителни неща или поне да ги отдаваме на все още нагаждащите ни се характери. 

Има обаче някои признаци, които е много вероятно да се появяват още в самото начало на връзката ви, които еднозначно говорят, че връзката ви няма бъдеще. Кои са те?

1. Заживявате заедно твърде рано

Ако се съберете рано твърде рано, нещата най-вероятно няма да се получат вбъдеще. Хората са склонни да премълчават разногласията, а те впоследствие се натрупват и свадите са неминуеми. 

2. Няма го уважението

Ако човекът, с когото излизате, е склонен да отменя плановете ви, не ви отговаря на съобщенията или го прави твърде късно, нещата не изглеждат добре. Това е липса на уважение, което е симптоматично.

3. Не сте приоритет за другия човек

Важно е да се чувствате номер 1 в очите на партньора си. Дори и да не го прави всеки път, да сте приоритет е изключително важно за бъдещето на връзката ви.

Ако сте забелязали някой от тези признаци, не се плашете. Надеждата не се изпарила напълно и един честен и искрен разговор може да обърне тенденцията.

Източник thumbnail: PeopleImages/Deagreez/iStock

2 540 19.09.2019

Още от Кaк дa