VBox7 logo

Внимавайте с тези зодии! Изневеряват изключително лесно!

5 277 19.07.2019

За съжаление изневярата се случва по-често, отколкото ни се иска, а да разпознаем потенциално изневеряващ е по-трудно, отколкото си мислим. 

Разбира се, астрологията ни дава по някой жокер и има някои черти, за които да следим. Има и зодии, които изневеряват повече от други. Кои са те?

Овен

Зодията е подвласна на Марс, а Марс е планетата на действието, агресията и сексуалността. Затова представителите на зодията са най-склонни от всички в зодиака да изневерят. Те са нетърпеливи, темпераментни и искат всичко на момента.

Близнаци

Близнаците водят двойствен живот и няма нищо по-естествено това да важи за всеки аспект на живота им. Те са социални пеперуди, които обичат своббодата и гъвкавостта. Лесно се социализират и лесно хлътват.

Везни

Това са най-влюбчивите в зодиака. Обичат да се чувстват пълноценни и ако изневерят, ще е точно заради това. Ако бъдат хванати, първо ще отрекат. Но когато видят, че няма накъде да мърдат, ще бъдат искрени. Но бъдете сигурни: ако Везните се чувстват пълноценно, никога няма да ви изневерят.

Източник thumbnail: Deagreez/nevarpp/iStock

5 277 19.07.2019

Още от OMG Facts