VBox7 logo

Само във Vbox7: Кристиан Кирилов и Джулия вече са се оженили! Вижте кадри от сватбата

40 623 16.09.2019

От няколо дни в медийното пространство обикаля една новина - че една от звездите на уеб сериала VIRAL и "София - Ден и Нощ", Кристиан Кирилов, и неговата любима - поп-фолк певицата Джулия ще вдигнат сватба на 29 септември.

Това със сигурност е вярно, но ние знаем и още нещо. Двамата вече са сключили граждански брак, като ние дори ще ви покажем ексклузивни кадри от събитието:

Както виждате от ексклузивния запис, на церемонията са присъствали единствено кумовете на двойката, както и авторът на записа.

Личен архив

Прави впечатление и семплите тоалети на участниците в церемонията, което има своята логика, тъй като голямото събитие ще бъде на 29 септември.

На двойката кумуват Михаил Хаджигеоргиев и Валентина Димова. Двамата са собственици на известен столичен клуб, като за Хаджигеоргиев кумуването на популярна двойка не е нещо ново. Преди време той беше беше кум и на поп-фолк певеца Константин.

Личен архив

 Кристиан и Джулия се сгодиха в края на май месец, като предложението за брак беше изключително нестандартно.

В предложението "участва" полицейска патрулка, уж спряла певицата за рутинна проверка. Докато тя тече, се появи и Кристиан с пръстена.

Личен архив

"Ето един от дните, които няма да забравя никога... Да, да, да!", написа в социалните мрежи красавицата.

Личен архив

 За връзката между Кристиан и Джулия се разбра по време на коледните празници, когато се появиха първите им общи снимки, които говореха еднозначно за връзката им.

В средата на месец май двамата записаха и първата си обща песен - "Ти си", която се превърна в безспорен летен хит по клубовете.

40 623 16.09.2019

Още от Опасни връзки