VBox7 logo

Още едва звездна двойка се раздели - Ирина Шейк напусна Брадли Купър

3 633 07.06.2019

На Ирина Шейк като че ли не ѝ върви много в личен план. Всички помним драматичната ѝ раздяла със супер звездата на модерния футбол Кристиано Роналдо. 

Вече ще помним и още една нейна раздяла - тази с актьора Брадли Купър. Според световните агенции Ирина Шейк се е изнесла от имението на Купър в Лос Анджелис.

Според източници на британския таблоид Mirror отношенията между Ирина и Брадли започнали да изстиват преди няколко месеца. 

По-рано тази година имаше спекулации, че между Брадли Купър и Лейди Гага са възникнали чувства по време на снимките на филма Роди се звезда. 

Впоследствие, на церемонията на наградите "Оскар" целият свят видя нещо, за което се твърдеше, че е истинска химия помежду им, но пък двамата заявиха, че просто са го репетирали дълго време.

"Да, хората видяха любов, но те просто са искали да видят това. Когато пееш романтична песен, това искаш и да предадеш на публиката", коментира тогава Лейди Гага. 

Ирина Шейк и Брадли Купър бяха заедно в продължение на 4 години. Според списание People краят на връзката им е заради професионални ангажименти. 

Двамата имат дъщеря, Леа, която се роди през март 2017 г. 

Източник thumbnail: Instagram/Getty Images

3 633 07.06.2019

Още от Опасни връзки