VBox7 logo

Venci Venc' разкри как е зачената дъщеря му, Мелани му предложила по мейл!

21 992 07.06.2019

Рапърът Venci Venc' стана един от многото звездни татковци в последно време. На 28 декември се роди дъщеричката му Агуая, като нейна майка е приятелка и бивша колежка на рапъра - Мелани. 

Още в самото начало, когато стана ясно, че Мелани и Venci не са типичната двойка, духовете бяха разбунени, тъй като двамата не просто не са... типичната двойка, но и не се притесняват да си го признаят.

В откровено интервю пред Grazia изпълнителят признава, че Агуая се е появила в странен период от живота му - хем я е чакал да се роди, хем дядо му се разболял от нелечима болест. "... Агуая се роди в период, в който не знаех дали да се радвам, или да съм тъжен", признава той.

Самото решение бебчето да се "случи" било предложено от Мелани, която към момента била асистент на Венци. Тя му пратила мейл, в който му предложила да си направят дете. 

Предложението от своя страна дошло, след като открили образувание в челюстта на рапъра, за което не се знаело дали е доброкачествено или злокачествено. Последвало нетрадиционно лечение - с отрова от син скорпион в Куба. 

Е, явно Венци е приел предложението от имейла и така Агуая била зачената във Варна след купон. Тук, както в повечето красиви истории, се намесва решително и съдбата, тъй като денят е Благовещение. 

Преди това Венци пробвал да има дете и с друга "прекрасна дама", даже две, но не се получило. 

21 992 07.06.2019

Още от Music Virals