VBox7 logo

Сузанита намери баща за децата си! Готова ли е да стане майка?

38 358 07.11.2019

За певицата Сузанита винаги сме знаели, че е готова на много, когато става въпрос за работа. И можем да кажем, че засега формулата работи. 

Виж още: Сузанита скандализира и от Египет! Вижте екзотичната почивка на певицата

Работата за скандалната тийнейджърка винаги е била топ приоритет и наблюденията ни показват, че когато има участие, заведенията винаги са пълни. 

Виж още: Изненада: Сузанита си хвана ново гадже! Няма да повярвате кой е!

В поредица въпроси и отговори от своите последователи стана ясно, че съвсем скоро ще бъде факт и нов проект на Сузанита, но не това впечатли феновете ѝ.

Виж още: Има ли задръжки Сузанита? С гаджето й качват снимки като от порно филм

От отговора на единия от въпросите стана ясно, че Сузанита мечтае да има семейство и деца. В което няма нищо странно, тъй като тя самата е израсла в здраво семейство.

Това, което нас ни впечатли е, че певицата вече знае кой ще бъде баща на децата ѝ. Вероятно става въпрос за Александър, с когото се разделяха и събираха неведнъж. Дали двамата са заедно към момента, не е сигурно, тъй като тя е изтрила общите им снимки в профила си.

През лятото Сузанита имаше връзка с друг човек. Още тогава обаче в интервю тя сподели, че Александър има специално място в сърцето ѝ и явно това е наистина така. 

 

Самата Сузанита е частна ученичка и изкарва повече от добри оценки в училище. Учи английски и испански. Преди време сподели с последователите си, че се е записала на курс по фризьорство.

38 358 07.11.2019

Още от Cool Kids