VBox7 logo

8 младежи + екзотичен остров = хитов руски сериал скоро във Vbox7!

"Остров" стартира съвсем скоро!

5 467 10.04.2019

Един от най-рейтинговите телевизионни сериали в Русия идва в България. Става въпрос за комедийния сериал "Остров", който може да гледате ексклузивно във Vbox7 от 23 април.

За какво става въпрос? 8 млади ентусиасти, 4 жени и 4 мъже, се състезават в поредица от предизвикателства на дивия живот на един... остров. Те са част от телевизионно предаване, в което любимецът на зрителите ще спечели голяма награда.

Щом пристигат до острова с лодка, героите се втурват да разгледат новия си дом, но се случва нелеп инцидент. Лодката със снимачния екип избухва. 

Участниците в телевизионния експермент остават без помощ и без телевизионно отразяване. И далеч от цивилизацията. 

Следват поредица от нелепи и комични ситуации.

 

Ролите в сериала са поверени на млади и многообещаващи руски актьори. Евгений Кулик се превъплъщава в ролята на неуверения Льоша, Григорий Калинин пък е в ролята Костя – умният от компанията, самоопределящ се като треньор по личностно развитие. 

16-годишната Надя (Анифиса Вистингаузен) е бунтар и авантюрист по душа и се записва на кастинг за шоуто, скривайки истинската си възраст. Нейна съперница ще бъде блондинката Оля, изиграна от Янина Студилина. 

Ел (Кирилл Мелехов) несъмнено ще бъде душата на компанията, а нежната и срамежлива Марго (Анастасия Асеева) ще се влюби в него от пръв поглед.

Високомерният Гера (Денис Косяков) ще бъде готов да побеждава на всяка цена, а групата ще допълни напълно различната по характер Мила (Ирина Вилкова), която е израснала сред момчета и женската суета и капризи са й чужди. 

5 467 10.04.2019

Още от Рекламен блок