VBox7 logo

Няма да повярвате какво чаровно хлапе е станал Габриел - детенцето на Алекс и Дани Петканови!

8 518 25.10.2019

В едно от последните си видеа моделът и влогър Александра Богданска разказва за перипетите, през които преминава като млада майка.

Виж още: Най-известното бебе в България: Вижте първите снимки на Габриел, синът на Алекс Петканова

Именно затова с любопитство надникнахме в Instagram профила ѝ, както и този на половинката ѝ Даниел Петканов, за да видим как расте малкият Габриел. 

Виж още: Алекс Петканова хвърли бомбата: Иска второ дете, с таткото преговарят

И останахме поразени! Хлапето се роди в началото на годината и бързо стана известно с факта, че е най-малкият инфлуенсър на родна земя. Към момента последователите му в Instagram са над 100 000!

Виж още: Сем. Петканови умилиха със семеен портрет! Синът им - интернет сензация

Преди време в интервю родителите на малкия Габриел признаха, че той е изключително контактно дете, което постоянно търси контакт с другите хора, когато е навън.

Виж още: Алекс Петканова вече е в топ форма! Моделът говори за естественото раждане

Разбира се, чаровната усмивка на малкия Габриел не оставя безразличен никой възрастен и всички много му се радват.

Интересна е и историята около не чак толкова традиционното име на Габриел. За име на наследника си Александра и Даниел се обърнаха към последователите си в Instagram с молба за идея за име. 

Името Габриел се повторило няколко пъти, а двамата бъдещи родители се сетили за плюшена играчка, която Дани подарил на Алекс, хипопотамче, което кръстили Габриел. Така дошло и името, което означава "Пазител на Бога".

8 518 25.10.2019

Още от Cool News