VBox7 logo

BG певици тъжат за времето преди короната - започнаха ново предизвикателство

8 367 25.03.2020

С тази самоизолация, а при някои и задъжителна карантина, ни се струва, че животът преди коронавируса е бил преди векове, а да пътуваме, дори извън града, ни се вижда като истински блян.

Виж още: Поп-фолк в изолация! Как се справят със ситуацията около COVID-19 любимите изпълнители в жанра?

За живот извън изолация и с много път, приятели и слънце си мечтаем всички, а в този смисъл и популярните лица в България. Много от тях започнаха да публикуват стари свои снимки и видеа, като това се превърна в своеобразно предизвикателство. Ето и някои от публикациите:

Виж още: Най-добрите колажи с ген. Мутафчийски! Той си има и любим, кой е той?

Алисия

Певицата беше една от първите, които се включиха в това предизвикателство, публикувайки снимката по-горе. Снимката е от Мексико, а Алисия предизвиква бившата на Валери Божинов и Светлана Гущерова.

Виж още: Тренировки, сън, храна: Как минава денят в изолация на Папи Ханс?

Гери-Никол

Певицата припомня своя снимка от предишно пътуване, като слага и хаштаг Pray (молитва, моли се). И ни призовава да се наслаждаваме на всеки момент.

Виж още: Напук на COVID-19: Антония Петрова празнува скъп празник, мъжът ѝ я глези с деликатеси

Малина

Поп-фолк изпълнителите са едни от най-засегнатите работещи по време на извънредното положение, защото техните участия са преустановени. Именно за работата, която обича, копнее Малина. И се надява скоро отново да бъде с феновете си.

Виж още: Предвидил пандемията астролог видя: Пикът на COVID-19 В България - на 27 април, а след това?

Цветелина Янева

"Доброто старо време преди изолацията", пише Янева под снимката, като явно тя е направена някъде извън дома на певицата. Винаги ни е било трудно да преценяваме откъде са ѝ снимките, защото винаги е изглеждала като от професионална фотосесия.

Дара

Снимката е летен спомен от родната ѝ Варна, където се били събрали с цялото семейство. "Липсват ми... надявам се скоро да се видим", пише Дара.

8 367 25.03.2020

Още от Красивите българки