VBox7 logo

Искрената история на рускинята, която се омъжи за египтянин и заживя в харем!

12 132 13.09.2019

Запознайте се с Елена - рускинята, която е омъжена за египтянин и всъщност е една от многото му жени от над 10 години насам!

Като била малка, Елена искала да бъде астронавд, актриса и какво ли още не. 

В училище била жертва на обиди, защото била пълничка. По-късно, в университета, учила психология, но започнала работа в туристическа агенция. На 25-годишна възраст заминала за Египет за първи път.

Веднага се влюбила в държавата, културата, морето и иторията. Започнала работа на рецепцията на хотел в курорта Хургада.

В хотела я предупредили - двама от мениджърите обичали да флиртуват със служителите си. Е, тя явно не внимавала достатъчно и година по-късно единият от тях станал неин съпруг.

Така се сбъднала една от мечтите ѝ - да живее в топла държава до морето. Освен това техен дом бил 5-звезден хотел. 

Нещата се променили, когато той напуснал работата си и се наложило да живеят в апартамент, а Елена да върши домакинската работа. Освен това вече имала три деца от него. Била на косъм да се откаже от всичко и да се върни в Русия.

"Съпругът ми е страхотен, толкова е грижовен. Винаги пита кой какво е ял, дали е ходил до тоалетна. Освен това помни всичко - кога предстои ваксина за някое от децата, кой размери дрехи носят", хвали се Елена.

Елена разказва, че е приела исляма още преди да срещне съпруга си.

С голямото семейство живее и свекървата на Елена, за която тя е категорична - не може да си представи живота си без нея!

Елена често се вижда с други рускини, които живеят в Хургада. Ходят заедно на кафе, децата им си играят заедно.

12 132 13.09.2019

Още от Extraordinary people