VBox7 logo

Приятели с бившия? Това е запазена марка за тези 3 зодии!

2 315 05.09.2019

Да си приятел с бившия е сложна работа. Е, разбира се, не е нещо нечувано, не е и невъзможно, но да си признаем, е рядкост.

За някои хора това не е чак толкова трудно и далечно, но причината за това се крие в техните зодии. 3 от тях откровено нямат проблем с това да си останат приятели с бившите си. Те са предани, понякога твърде упорити или не са злопаметни. 

Но кои са тези зодии?

Близнаци

 

Представителите на зодията приемат за подарък от съдбата всеки път, като в живота им се появи нов човек. Затова те трудно биха допуснали да се разделят с когото и да било. Обичат опита, историите, разговорите. Затова няма и да имат проблем да продължат да общуват бившия и след края на връзката.

Рак

Те приемат сериозно връзките си насериозно и винаги търсят партньор за цял живот. Затова, ако някой се окаже, не е техният човек, няма да имат проблем да продължат да търсят истинския и в този смисъл да остане приятел с бившия си.

Везни

Везните са зодията на баланса и ако са харесали някого, то това остава така, дори и чувствата да изчезнат. Те са отворени, модерни хора, за които раздялата е просто ситуация, след която ще продължите живота си с добри чувства.

Източник thumbnail: NeonShot/Neokryuger/iStock

2 315 05.09.2019

Още от OMG Facts