VBox7 logo

Кои са ангелските числа и какво значи, ако ги видим? Част 1

10 843 09.05.2019

 

Помните ли, че като деца си намисляхме желания, ако погледнем часовника и на него пише 11:11 ч.? Всъщност в тези желания, колкото и глупави да са били тогава, е имало смисъл. 

Всеки от нас има свой ангел пазител, който говори с нас чрез т.нар. ангелски числа. С тях те ни дават съвети, дават ни напътствия. Но какво значи всяко едно от тях? Ето кратък наръчник за най-популярните съобщения:

111

Това число е сигнал за ново духовно пътуване, което ви чака. Вашият ангел пазител ви приканва да се успокоите и да потърсите алтернативно решение на проблемите си в живота.

222

Посланието е да се вгледаме във вътрешните сили и да повярваме в посланието им. Повтарящите се двойки са сигнал за предстоящ баланс и хармония в живота. 

333

Това е сигнал на подкрепа, който ни дава куражът да се учим да изразяваме по-добре себе си. Посланието е еднозначно - не се отказвайте!

444

Най-вероятно сте на кръстопът в живота, а вашият ангел хранител ви дава сигнал, че трябва да погледнете преди всичко личното си благо.

555

Предстоят ви сериозни промени, пригответе се за тях. Може да става въпрос за нова работа, а може и да е нова връзка. 

666

Този знак се появява, когато започнем да губим вяра в себе си. Означава, че трябва да оставим миналото да си живее в миналото.

Източник thumbnail: agsandrew/nurulanga/iStock

10 843 09.05.2019

Още от Extraordinary people