VBox7 logo

Празничният маратон на Vbox7 - твърде много причини, за да не го пропуснеш!

Сценарият за празниците е твърде ясен, изненадай го!

19 363 19.12.2018

 

Колкото и концерти, колкото и филми да дават телевизиите по празниците, трябва да си признаем - еднообразни са, прогнозируеми са. 

Хубавото е, че имаме конкретна алтернатива на всичко това. Става въпрос за "Презареждане" - селекцията с най-доброто от Vbox7. 

В нея има всичко - и комедийни поредици, и драма, и романтика, риалитита, както и доста международни сериали. 

В "Презареждане" го има целия "Живи легенди" и "Чужденецът", както и най-обичаните български уеб сериали - "Килерът", "Следвай ме", "10 първи срещи", "#Кифла". 

В "Презареждане" може да се насладите и на InstaQueen - единственият уеб проект, класирал се в топ-а на най-търсените предавания в Google. И то на трето място. 

И в крайна сметка можете да се настроите за "истинския" живот - този след празниците. Може да почерпите вдъхновение от Natali's Beauty, да решите къде да хапнете следпразнично с Алекс от Urbanlife или пък Автобанда да ви помогнат в избора на автомобил. 

Кое е най-готиното? Че винаги има пауза :) И следващо видео. А и няма 20-минутни рекламни блокове. Пък и можете да гледате навсякъде - в тоалетната, в хола, в мазето, на тавана, зад граница. Само внимавайте с роуминга :)

Всичко от "Презареждане" вижте тук!

19 363 19.12.2018

Още от Рекламен блок