VBox7 logo

Кали проговори за раздялата с любимия! Пожела си нещо много истинско

9 641 11.06.2019

Поп-фолк певицата Кали е една от изпълнителките на родната сцена, която е интересна на публиката не само с музикалните си изпълнения. 

Тя винаги има ясно изразена и добре аргументирана позиция по обществени въпроси, което я направи редовен гост в коментаторското студио на VIP и Big Brother.

Именно заради това, тя е винаги интресна на родната публика и медиите. 

 

В последно време тя влезе под светлината на медийните прожектори с новина от личния си живот. Наскоро Кали се раздели с партньора си. 

Певицата проговори за първи път за случилото се, като беше категорична, че се е научила да вижда красивото и хубавото в живота - слънцето, природата, хубавите книги и спорта. Кали заяви категорично, че не е от хората, които ще се оплакват.

"С годините, особено пред чужди хора, се научих да бъда малко по-прикрита. Успявам да се овладея и да не показвам толкова бурно, че нещо ми харесва или че не ми харесва. Но характерът не се променя. Можеш само да го шлифоваш", коментира тя пред телевизия Планета.

Певицата си пожела в личен план щастие и обич. "Мисля, че щастието те намира само тогава, когато не го очакваш. Това не означава, че през останалото време трябва да се откажеш да бъде щастлив. Напротив - аз си щастливея. Радвам се на всеки ден".

9 641 11.06.2019

Още от Music Virals