VBox7 logo

Какво се случва в Instagram? Родни звезди губят профилите си, кой ги краде?

10 688 12.04.2019

Instagram се превърна във фактор номер едно за редица родни знаменитости. И нормално - все пак там те развиват не малка част от бизнеса си.

Затова няма как да не е драма, когато става въпрос за откраднати профили на някои от топ инфлуенсърите в Instagram. А такива кражби в последно време зачестиха. Кои са последните жертви?

Благой Георгиев

Футболистът стана жертва на хакери и временно беше с нов профил, за който разбрахме от половинката му, плеймейтката Златка райкова. Въпреки това явно си е върнал контрола върху него, защото старият профил отново е онлайн.

Пенелопе

Моделката беше застигната от същия проблем, от който си пати и Благой Георгиев. И тя си създаде нов профил, като към него добави още едно "78". Но старият отново е на линия.

Биляна Дол

Половинката на Валери Божинов също беше застигната от Instagram кражба на самоличността. Според медиите се е наложило да плати 6000 лв., за да си върне контрола върху профила си. 

Васи Стоянова

Тя доскоро беше най-популярната българка в Instagram с над 1 млн. последователи. Само че профилът ѝ там вече не съществува.

И преди година...

Кражбата на профили в Instagram започна преди година. Сред първите му жертви бяха Азис и Биляна Йотовска, които са изцяло нови профили, Александра Петканова, както и певицата Яница.

10 688 12.04.2019

Още от Chart Box