VBox7 logo

Колко опасни могат да са секс игрите? Тези 4 дами ще ни разкрият точно това!

2 688 04.04.2019

Новозеландският комедиен уеб сериал "Опасни секс игри" се завърна със своя втори сезон във Vbox7.com. И този път неподражаемият хумор е гарантиран - всяка сряда. 

Четирите приятелки – невинната Алис, доминиращата Вики, спокойната Грейс и своенравната Зоуи отново ще се забъркат в цял куп комични и неудобни ситуации в търсене на истинската любов, като гаранция за това ни дава още първи епизод, който може да видите по-горе.

В премиерния епизод на втори сезон младите момичета отпразнуват първата годишнина от съвместното си съжителство като съквартирантки и започват забавно състезание помежду си, което ще предизвика неочакванипоследиците не са безобидни. 

И, за да не ви издаваме какво ще се случи с приятелките и коя ще успее първа да скрои номер на другите, вижте сами първия епизод от втория сезон на поредицата.   

"Опасни секс игри" e най-номинираният за уеб продукции сериал, печелил награди във фестивали в цял свят, като със своя първи сезон стана любима поредица и на българските интернет потребители. 

В предстоящия сезон ролите отново са поверени на Холи Шърви (в ролята на Алис), носеща приза за най-добра актриса в Portugal Film Festival през 2017, Луси Хеър ще влезе в кожата на уверената Вики, Джес Холи Бейтс ще играе уравновесената Грейс, а тима допълва Джес Сайър като бурната по нрав Зоуи. 

Вторият сезон ще изправи четирите момичета пред нови предизвикателства и решения. Приятелките ще правят това, което умеят най-добре - да бъдат такива, каквито са, а доброто настроение и свежият хумор са налице.

2 688 04.04.2019

Още от Рекламен блок