VBox7 logo

Достойни мъже ли? Пореден нож, забит в гърба на Марешка от ''Игри на волята''

7 612 18.10.2019

Плеймейтката Марешка със сигурност вече знае какво е да ѝ забият нож в гърба близки хора. И то, предвид историята ѝ, неведнъж.

Красивата чеченка, както се знае, бяга от родината си, където е била омъжена за тираничен мъж, която я е биел, не ѝ е давал да гушка детето си, изнасилвал я е, а тя е трябвало да чисти от сутрин до вечер. 

Виж още: Дрехи долу! Марешка остана напълно гола за артистична снимка и направи признание

В пореден епизод на риалитито "Игри на волята" Марешка призна нещо пред мъжете от своето племе, това на Славяните. Едвам сдържайки сълзите си, тя сподели с тях, че са ѝ дали нещо, за което винаги е мечтаела - да има семейство.

Виж още: Историята на Марешка от ''Игри на волята'' е шокираща, а тя - една наистина силна жена

"Много съм ви благодарна, защото разбрах какво е семейството", започна емоционално тя. И поясни - хората имат негативни черти, поожителни такива също, но семейството ги приема, каквито са.

"Наистина ви благодаря, защото ми дадохте урок, който с никакви пари няма да мога да купя", беше искрена пред мъжете Марешка, които обаче така и не събраха смелост, за да я погледнат в очите.

Виж още: Модерна фитнес майка и веган: Амелия-Мира от ''Игри на волята'' е супер мацка!

Въпреки това обаче Марешка им каза, че за нея те са мъже, каквито не е вярвала, че съществуват - достойни, а не егоисти.

Парадоксалното в случая е, че малко по-късно Марешка беше номинирана от същите тези мъже, на които благодари по-рано. Което от своя не беше изненада, тъй като в разговор Георгиос неколкократно заяви, че първо иска да се раздели с жените в племето.

Така една срещу друга се изправят две сестри - Амелия-Мира и Марешка. 

Виж още: Бояна Генова блести и в ''Игри на волята''! Каква е тайната на супер формата ѝ?

7 612 18.10.2019

Още от Красивите българки