VBox7 logo

Алекс и Дани Петканови проговориха за най-трудното - за раздялата им!

Двамата вече мечтаят за второ дете

20 544 04.06.2019

Семейството на Александра и Даниел Петканови със сигурност е едно от най-популярните в България. Ако вземем и последователите на сина им Габриел, то и малкото останало съмнение ще се изпари.

Имаше обаче време, в което не любовта и хармонията бяха остъпили място на едни неприятни чувства и настроения. Това беше времето, в което Алекс и Дани бяха разделени.

Всъщност те се събраха, а впоследствие и ожениха в Big Brother. Но преди това се случи тяхната раздяла, която (нека си признаем) не беше най-красивото нещо в родното публично пространство.

"Когато се случи онзи скандал, Александра беше последният човек, когото съм искал да виждам. Да, интересувах се от нея. Когато си бил влюбен в някого, не можеш да изтриеш всичко. Това е енергия и тя остава в теб", сподели Дани Петканов в телевизионно интервю пред Венета Райкова.

Александра допълни, че и двамата са направили компромис с егото си, за да са отново заедно.  

"И аз, и Дани видяхме двете страни на монетата. Видях лъскав живот, пътувах навсякъде по света, всичко се случваше с лекота, но в мислите си аз се връщах при него. Въпреки че Дани не може да ми предложи лъскавия живот, който видях. Осъзнах, че истинската любов е много по-ценна от всичко останало", призна Алекс.

Двамата разкриха, че преди раждането на Габриел всеки е бил със свой собствен бюджет. Но това вече не е така.

Освен това семейството мечтае да се увеличи с още един член, като работата по осъществяването на мечтите ще започне съвсем скоро. Причината - Алекс има брат, който е с 9 години по-малък от нея. 

"С него почти нямаме допирни точки, все едно нямам брат", коментира тя и допълни, че иска децата ѝ да бъдат с по-малка разлика.

20 544 04.06.2019

Още от Опасни връзки