VBox7 logo

Тита обърна поглед към миналото: Съдим тежко без да познаваме, нищо не е, каквото изглежда!

8 685 07.10.2019

Можете ли да повярвате, че точно преди 3 години се появи песента "Voodoo kukla" - дебютната на Тита, макар и в дует с Криско.

Точно 3 години по-късно Тита прави своята равносметка за изминатия от нея до момента път. "Някои я описваха като провокативна, скандална, и какво ли още не. Но истината е, че нищо не е такова, каквото изглежда", започва тя публикация в Instagram.

Снимката е визията на Тита за новата ѝ песен "Първият човек", която се появява точно 3 години след "Voodoo kukla".

"Понякога имаме навика да съдим много тежко. И то без да познаваме човека отсреща. Сега избрах да покажа най- скритото ми нещо-моята душа", допълва още Тита, която поглеждайки назад, вижда, че е израсла много като човек и артист за тези 3 години.

 

"Чувствах много неща, но не можех да ги изразя. Исках да покажа много, но все още не бях готова. Е, този момент вече настъпи", допълва още певицата, като добавя, че новата ѝ песен всъщност е дебютен сингъл от албум, който съвсем скоро ще види бял свят. 

Всъщност "Първият човек" е поредната песен на изпълнителката за годината. Преди нея хитове станаха "Първа среща", "Ти гониш" и "Задната седалка". И това беше само за 2019 г. ...

8 685 07.10.2019

Още от Music Virals