VBox7 logo

От болничното легло до модната библия: Кристин Илиева на върха на щастието

7 373 13.09.2019

Помните ли деня, в който в централните емисии новини на всички телевизии съобщиха новината, че певицата Дивна и нейна приятелка са катастрофирали. Това беше през март месец на миналата година. 

За приятелката на Дивна, моделът Кристин Илиева, възстановяването след тежкия инцидент все още не е приключило. На повечето снимки в профила си в Instgram до Кристин неотлъчно са и патериците, с които все още си помага. 

Но изминалата година и половина се оказа напълно достатъчна волята и мотивацията на Кристин да се възстанови не на 100%, а на много повече.

Красавицата посрещна 22-рия си рожден ден съвсем наскоро, където стана ясно, че в живота ѝ има нов човек, когото обича:

Но съдбата наистина обича смелите и това доказва едно модно постижение, с което се похвали Кристин в своя Instagram профил:

"От болничното легло до италианския Vogue", пише тя под снимката. От текста става ясно още, че това е сбъдната мечта за нея - най-голямо постижение в кариерата ѝ. 

"А сега вярвам в себе си повече отвсякога и това, че да мечтаеш и да се бориш, винаги води до добър край! Колкото повече го искаш, толкова повече скъсяваш дистанцията", разсъждава още Кристин и пожелава на всички, четящи тези разсъждения да не спират да мечтаят и да гонят мечтите си. 

7 373 13.09.2019

Още от Cool News