VBox7 logo

Късметът я преследва! Жана Бергендорф спечелила 250 хил. лв. от Националната лотария

14 642 28.09.2019

Победителката от X Factor Жана Бергендорф разкри в "Събуди се" как е спечелила 250 хил. лв от Националната лотария. 

Оказва се, че певицата е изтъркала щастливото билетче на излизане от пиано-бар в Свети Влас. Развълнуваната Жана помолила таксиметровия шофьор да спре до близко магазинче, където изтеглила две билетчета. Още с прибирането си у дома разбрала, че кучето ѝ е нанесло известни щети върху някои от мебелите и ще се наложи да вложи голяма сума пари в поправянето на белята. Червенокосата фурия се разплакала и решила да изтърка билетите.

В началото хвърлила око на голямата печалба от 2 мил. лева. "Понеже човек винаги иска повече, отколкото трябва да получи седя и гледам двата милиона и чаках 47 и 90 като числа. В момента, в който изтрих числото на горния ред - 79 бях в шок.Обърнах се като на каданс и проверих дали съм изтрила правилните числа." 

Жана сподели, че ще дари голяма част от сумата на млада чилистка, която не е успяла да завърши образованието си в Англия поради липса на средства. 

Другата кауза, която е избрала е свързана с оказване на помощ на бездомни кучета. 

Певицата сподели, че вярва в магията на числата и точно преди една година на същия ден (22-ри август) е кръстила своя син в друг морски град - Царево. 

Източник Thumbnail: Instagram

14 642 28.09.2019

Още от VIP Box