VBox7 logo

InstaQueen-ки и лято 2019! Вижте как красавиците се наслаждават на топлото време

10 728 18.07.2019

Вече мина почти месец от финала на втория сезон на InstaQueen, като последния епизод дори съвпадна с началото на лятото!

А какво по-вълнуващо от времето на морския тен, вкусните коктейли и денонощните купони? Затова решихме да надникнем в Instagram профилите на участничките в InstaQueen, за да видим как прекарват те лятото?

Кристалина

Победителката от риалити проекта има доста динамично лято. Тя продължава да се занимава активно с автомобилен спорт, но се снима и в клипа към песен на Боро Първи, която дава сериозни заявки да се превърне в хит. 

Михаела

Красавицата има вече почти 50 000 последователи в социалната мрежа! В това няма нищо случайно, тя съблазнява със снимки от родното черноморие.

Габриела

Габи вече работи с големи брандове. Можем да кажем, че лятото ѝ е работно, макар че по всичко личи, че се забавлява страхотно. А и работата на модел ѝ отива страшно много!

Ирина

Красавицата се наслаждава на лятото и се потопи в солените води край Аркутино. Преди това пък се снима в красивия Бургас.

Мария

Мария е в родния си Пловдив, откъдето продължава да мотивира последователите си. 

Стиляна

Последната снимка на Стиляна е от едно от предизвикателствата в InstaQueen. Тя не качва и story-та, така че можем да заключим, че нейното лято вероятно е най-интересно.

10 728 18.07.2019

Още от Chart Box