VBox7 logo

Каква е формулата на успеха за Instagram звездата Пенелопе?

11 410 08.07.2019

Петя Стоянова, по-популярна като Пенелопе, има над 168 хил. последователи в Instagram. И има защо, тя е невероятно красива, а снимките ѝ ни карат да мечтаем:

Как обаче Пенелопе успя да натрупа толкова много последователи? Красавицата си обяснява факта до голяма степен с участието ѝ в "София - Ден и нощ". 

Но огромна роля за успеха ѝ в Instagram имат и красивите снимки, които качва. А там формулата е ясно - красиви места, красиви тоалети, красива визия.

Самата Пенелопе призна пред "На Кафе", че не би дала много пари за дрехи или аксесоари. Просто защото знае колко трудно се изкарват парите. 

Що се отнася до спекулациите, че имитира Николета Лозанова и умишлено се гримира така, че да прилича на нея, Пенелопе заяви, че просто са един тип жени.

Самата тя нямала интервенции по себе си с изключение на хиалуронова киселина, която сложила преди години в устните.

Освен това има корекции и по зъбите, но проблемът бил там със захапката ѝ.

Пенелопе преди време остана без достъп до Instagram профила си. По думите ѝ обаче вината била изцяло нейна.

С нея се свързали хора, представящи се за сръбски бранд и за целите на съвместна работа ѝ поискаил снимка на личната карта, която тя пратила. Сърбите пратили снимката до Instagram и заявили, че всъщност именно те имат право на достъп до този профил.

Така съвсем легално ѝ откраднали достъпа до собствения ѝ Instagram профил. Пенелопе обаче се свързала с ГДБОП, които ѝ помогнали да си върне интернет самоличността.

11 410 08.07.2019

Още от Красивите българки