VBox7 logo

Ах, какъв скандал! Ричард Величков се забърка в страшна каша и прибегна до крайни мерки

30 522 07.08.2019

Всеки с достъп до интернет вероятно е попадал на един скандал, който все още гори и вероятно скоро няма да бъде угасен. 

Става въпрос за скандала около бившия участник във VIP Brother Ричард Величков и хранителна добавка за отслабване, която той продава. 

Всичко започна от стори в Instagram и то на един неочакван герой - Джулиана Гани, която заедно с приятеля ѝ, фитнес инструктора Илиян Найденов, казаха на своите последователи, че не препоръчват приема ѝ. 

След това във видео в Instagram Ричард увери последователите си, че добавката му работи и е напълно безвредна. Но пък и изрече обидни квалификации по адрес на Гани, които няма да цитираме.

Само че Джулиана не отговори на обидите. А провокациите дойдоха от коментарите под вече несъществуващото видео в профила на Ричард.

Като отговор Ричи публикува текст, който преля чашата на търпението. На снимката, придружаващ го, той седи пред автомобил с транзитни номера, за който твърди, че е негов и показва среден пръст към камерата.

Текстът вече е редактиран, но в началото той твърдеше, че му е много смешно, когато бъде наречен глупав, защото карал кола за 100 000 лв. (и дори нямал висше), а ние работим за по 500 лв. на месец.

След като стана популярна тази сюжетна линия на скандала, Любомир Жечев, победителят в първото издание на "Къртицата" и настоящ влогър направи свое разследване по темата за добавката, продавана от Ричард, в която повдига много и важни въпроси.

Но вероятно именно видеото стана повод Ричард, който се гордееше с фенската си аудитория в Instagram да направи немислимото за всеки инфлуенсър - да заключи коментарите под последните си снимки и да направи профила си "личен".

Източник thumbnail: https://www.facebook.com/RichardVelichkov/

30 522 07.08.2019

Още от VIP Box