VBox7 logo

Грижите за лицето, които ще властват през 2019-а! Топ 4 на процедурите

Изберете своята!

6 419 09.01.2019

Жените винаги са били вманиачени на тема красота. И така е от хилядолетия. В днешно време постоянно се откриват нови и нови неща, а процедурите никнат като гъби. 

Само си спомнете вампирския лифтинг на Ким Кардашиян и манията, която завладя света след това!

Е, кои ще са топ тенденциите в поддръжката на кожата на лицето тази година?

Солна терапия

Тази спа терапия за лицето е отговорът срещу студената зима, която суши лицето ни. Солта възстановява и подмладява кожата. Освен това я детоксикира. Самата процедура започва с фина хималайска сол, която нежно ексфолира и завършва с ултразвуков масаж и съвременна LED терапия, която стимулира производството на колаген. 

Ендо канабиноидна терапия

... или CBD накратко. Това е конопено масло, използвано за козметични цели. То вече е навсякъде. Тази терапия успокоява кожата, изглажда бръчиците и отпуска мускулатурата. 

Според дерматолозите е въпрос на време да започне да се използва и за други медицински цели, тъй като маслото има благоприятен ефект за ставите.

Антиоксидантна плодова терапия


Тук вече говорим за модерните супер плодове - акай бери, годжи бери, нар. За тях е установено, че имат антиейдж ефект върху кожата. Богати са на витамин С, минерали, протеини, които ще накарат кожата ви да блести от здраве.

Фротокс

Това е вид криотерапия, тоест замразяване на кожата с течен азот. Ефектът е като при ботокса - изглаждат се бръчките. При фротокса се насочва ледената струя към проблемните зони. 

6 419 09.01.2019

Още от С 5 лв на ден