VBox7 logo

Официално: Принц Хари и Меган Маркъл спират със светския живот! Защо решиха така?

2 531 22.10.2019

Със сигурност половината от момичетата, които четат този текст, като малки са искали да бъдат принцеси. Останалата половина все още искат да бъдат!

Вероятно и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е била сред първите момичета, но пък нейната мечта се е сбъднала. Но, оказва се, реалността е доста по-различна от това, което всички сме си представяли. 

Виж още: Меган Маркъл шокира света с избор на дрехи, копира ли Даяна?

В интервю, част от документален филм на ITV, Маркъл е по-искрена, отколкото някога е била.

Виж още: Меган Маркъл и кралицата - на нож! Как херцогинята вбеси Елизабет II?

"Никога не съм си мислила, че ще бъде лесно, но поне си мислих, че ще бъде справедливо", разкрива душата си пред репортера Том Брадви. 

Виж още: Меган Маркъл и принц Хари показаха бебето! Уникално сладко е, вижте го!

Оказва се, че на Меган ѝ е било трудно да възприеме типичната британска черта - дебелокожието и просто да не показва уязвимост, но не успяла. 

Виж още: Меган Маркъл роди! Принц Хари съобщи новината през сълзи

В интервюто Меган хвърля остри нападки към британските таблоиди. Кралското семейство традиционно буди интерес на Острова, а жълтите медии се надпреварват кой каква по-пикантна новина ще пусне. Една от тях например беше, че сурогатна майка износва бебето на принц Хари.

Възмущението на херцогинята идва от това, че таблоидите пишат лъжи за семейството ѝ с ясната идея, че това са лъжи, но все пак имат правото да го правят.  

Вероятно именно това напрежение е довело до решението на Хари и Меган да се оттеглят от задълженията си за месец и половина. "Не се чувствам добре", заявява Маркъл пред камерите на ITV.

По време на 6-седмичната си почивка Меган и Хари ще бъдат в САЩ, където ще отбележат Деня на благодарността според местните традиции. Според DailyStar двамата ще бъдат в Лос Анджелис, където е живяла Меган.

Междувременно се появи информация, че принц Уилям е разтревожен от интерюто, което е видял. Кралицата пък била направо ужасена.

"Да си подложен на стрес е част от тази роля, професия и семейство. Но ние сме братя и винаги ще бъдем. Понякога се движим по различни пътища, но винаги ще го подкрепям", твърди таблоидът, че е казал Уилям пред хора в двореца.

Източник thumbnail: Getty Images

2 531 22.10.2019

Още от Royal News