VBox7 logo

Пари от порно ли? Миа Халифа се оказа недооценена - ето колко са ѝ платили

18 744 05.09.2019

Миа Калифа със сигурност е едно от най-популярните имена в порно индустрията в последните години. И то въпреки че не се е снимала във филм за възрастни от 2014 г. насам. 

Въпреки че е доста успешен спортен журналист и инфлуенсър, нейната слава се дължи на тази от порното, защото клиповете ѝ наистина са класики.

Години, след като спря да се снима в тях, порно филмите с нея са все още най-стриймваните в Pornhub.

Именно затова в истинска новина се превърна признанието ѝ, че е спечелила едва 12 000 долара от кариерата си на порно актриса.

Всъщност цялата кариера продължава едва три месеца, но, както казахме, филмите са наистина популярни, а името ѝ ни напомня не за журналиста Миа Калифа, а за порно актрисата Миа Калифа.

"Хората си мислят, че съм спечелила милиони от порното. Това е напълно грешно. Цялата сума възлиза на 12 000 долара и не видях нито цент повече, след като напуснах", призна тях и допълни, че намирането на нормална работа след това е безумно трудно.

Това тя разкри в интервю преди дни. И допълва, че никога не е очаквала да спечели милиони, но все пак заплащането в индустрията не е това, което мнозина млади момичета очакват, насочвайки се към нея.

В интервюто през Меган Абът Миа разказва и за заплахите, които е получавала. В Ливан, откъдето са корените ѝ, първо разбрали за първото ѝ видео. А тепърва предстояло да се снима видеото с хиджаба...

"Хората започнаха да разбират, да го гледат. След седмица дойде първата смъртна заплаха", разказва тя. 

От терористичната организация Ислямска държава направили на Photoshop колаж на обезглавено тяло, като главата до него била неговата. "Ти си следващата, срам за исляма", написали те. "Аз съм католик, така че предполагам съм срам за католицизма. Мислите ли, че ще ме засегнете", казала си тя. 

18 744 05.09.2019

Още от Най-яките мацки