Турска любимка от ''Сега и завинаги'' стана майка! Мъжът ѝ Месут Йозил - на седмото небе

18 01.04.2020

Всичко е добре, когато завършва добре. В това със сигурност се е убедил футболистът на Арсенал Месут Йозил, който стана татко на малката Еда. Той и съпругата му, актрисата и модел Амине Гюлше, се похвалиха в Instagram с новината, публикувайки тази снимка:

Виж още: Турска звезда от сериалите - бременна и в карантина! Съпругът ѝ, Месут Йозил - в паника

"Благодарим на Господ, нашата дъщеря Еда се роди здрава", пишат двамата под милата снимка в черно-бяло. Акцентът върху това, че Еда се е родила здрава идва вероятно от факта, че Месут Йозил и Амине Гюлше живяха известно време под карантина, след като стана ясно, че треньорът на Арсенал, Микел Артета, е болен от коронавирус.

Виж още: Идилия на Босфора: Любимец от турските сериали гушна син, мега сладки са

Именно покрай тази карантина стана ясно, че Месут Йозил е изпаднал в паника заради опасността да предаде коронавируса (ако е носител на такъв) на бременната си съпруга. За да намалят този шанс, двамата се били изолирали в различни стаи на апартамента, в който живеят, в Лондон.

Виж още: Звезда от турските сериали каза ''да'' на футболиста Месут Йозил

На последната снимка обаче и двамата демонстрират близост, щастие, радост и много любов. Честитки под публикацията семейство Йозил получава от певицата Демет Акалън, актрисата Иджлял Айдън, футболистите Емре Джан, Лукас Подолски, Обемаянк, Сеад Коласинац, Шкодран Мустафи, както и целия отбор на Арсенал.

Виж още: Звезда от турските сериали с пищна сватба край Босфора, направи нещо уникално

Месут Йозил и Амине Гюлше се ожениха през лятото на миналата година на пищна церемония в Истанбул. Техен кум беше турският президент Реджеп Ердоган, с когото се сближиха покрай "расисткия скандал", за който Йозил заговори след Световното по футбол. Футболистът, който по националност е германец, заяви, че когато бележи, е определян от феновете за германец, а когато се проваля - за турчин.

Впрочем Амине Гюлше пък е родена в Швеция, а турският до скоро не ѝ е бил силата. За някои свои роли дори е признавала в интервюта, че се е налагало да учи репликите наизуст, без да ги разбира напълно.