VBox7 logo

Какво е да си дъщеря на Фънки? Карла Ковачева за омразата и завистта

Младата дама е все още ученичка, но мечтае за театралната сцена

21 239 13.05.2019

Една от най-култовите и цветни личности (въпреки тъмните си дрехи) в родното медийно пространство е музикантът Димитър Ковачев - Фънки.

Познаваме Фънки като перфектен професионалист, емблематичен музикант и участник в много ТВ проекти. Вече го познаваме и като любящ и добър баща.

Дъщеря му, Карла Ковачева, призна, че е възпитана по най-добрия възможен начин. Нещо повече - не е разлигавена, постига всичко сама в живота си, макар че злобата и завистта от околните не спирала.

 

Карла е все още ученичка, но вече е избрала своя път - мечтае да бъде актриса. От малка показвала своите таланти в музиката и пеенето. 

Младата дама призна, че звездният ѝ баща винаги я е подкрепял, а тя, от своя страна, винаги се е старала да привлече вниманието му. 

И тук вероятно няма да има изненадани, но и Карла е фен на рок музиката. Сега например чака с нетърпение концерта на Deep Purple, а междувременно работи от време на време във фирмата на баща си, като раздава флаери. 

Въпреки напрегнатото всекидневие и задачите, които всеки има, Фънки и Карла имат свой ритуал. Всяка вечер тя му прави чай, а Карла уверено казва, че се гордее с баща си.

Източник thumbnail: https://www.facebook.com/karla.kovacheva/

21 239 13.05.2019

Още от Stars News