VBox7 logo

Странни думи цитира Андреа! Отговори ли певицата на Кубрат Пулев?

27 008 02.10.2019

Преди около седмица в интервю за Gong.bg боксьорът Кубрат Пулев коментира за първи път раздялата си с по-фолк певицата Андреа.

Тогава той заяви, че "когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие  и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин".

Кобрата разказа още, че двамата са се карали няколко пъти, на няколко пъти са се разделяли и събирали.

Въпреки че всеки продължава своя път сам, боксьорът не пропусна да подчертае, че Андреа е невероятен и уникален човек. 

Няколко дни по-късно обаче Андреа публикува снимка от Истанбул, където е с приятелката си Моника Валериева, като текстът под нея е повече от любопитен.

"Най-важното, не се самозалъгвайте. Този, който се самозалъгва и слуша собствените си лъжи, достига до момент, в който не е в състояние да различи истината в него или около него, като по този начин губи цялото си себеуважение и уважението към другите. С липсата на уважение, той престава да обича", написа Андреа в Instagram, цитирана от Gong.bg.

"Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игри - наслаждавам се на необвързания си живот", написа Андреа под селфи, с което обяви края на връзката си с боксьора преди време.

Андреа и Кубрат Пулев бяха заедно цели 12 години. Тя беше неотлъчно до него във всички важни битки на ринга, а и извън него - като например драмата с Джени Суши.

27 008 02.10.2019

Още от Music Virals