VBox7 logo

Алекс Петканова хвърли бомбата: Иска второ дете, с таткото преговарят

Как се върна във форма след раждането моделът?

19 779 08.05.2019

Звездното бебе на България, Габриел Петканов, вече е на цели три месеца. Как са минали те за чаровната му майка, моделът Александра Петканова?

Отговорът е прост - не така бързо, както е очаквала. Но пък Алекс се старае да се наслаждава на всеки един момент, сподели тя пред "На Кафе".

Виж още: Габриел Петканов с първа професионална фотосесия! Вижте колко е сладък!

Майчинството толкова много допада на модела, че вече мечтае за второ детенце и дори е "инициирала" разговор в тази посока.

В момента Алекс се е съсредоточила върху свалянето на последните килограми, качени през бременността. За целта тича по 30 минути на ден на фитнес пътека.

Петканова сподели още, че никога не се е замисляла за бъдещето на своята кариера и всъщност е била да отложи работата си, за да се посвети на Габриел. Но това така и не се наложило. 

Виж още: Най-известното бебе в България: Вижте първите снимки на Габриел, синът на Алекс Петканова

Към момента младото семейство живее извън София и Алекс споделя, че това е едно от правилните решения, които е взимала, тъй като ѝ е спокойно и след време Габриел ще може да кара на спокойствие колело.

Що се отнася до Instagram популярността на бебето, звездната му майка заяви, че гледа на неговия профил по-скоро като на албумче със снимки. А парите, които получават от реклама с Габриел, внасят в специално създадена негова сметка, за да може след време да ги ползва за обучение.

19 779 08.05.2019

Още от Stars News