VBox7 logo

3 нови лица в ''Следвай ме'' и 1 въпрос: Тита, Диона или Лина Роскин се връща?

8 977 28.03.2019

Както вероятно вече най-верните фенове на "Следвай ме" са разбрали, съвсем скоро ще гледаме чисто новия сезон 5. 

В профилите в социалните мрежи на уеб сериала започнаха да ни пускат по някоѝ жокер какво можем да очакваме или кого ще видим. Естествено, ще има нови герои. Първият от тях е Ангел:

Ангел ще бъде изигран от известен изпълнител, тийн идол, който обича да танцува и да забавлява хората. Феновете на сериала не се затрудниха и веднага разпознаха Ballan.

Та-дааааа! Това наистина е Ballan. 26-годишният артист се занимава с танци, влогърство, музика, acting, реклама... общо взето с това, което му доставя удоволствие. 

В "Следвай ме" ще изиграе ролята на баскетболиста Ангел. Общото между Ангел и Ballan? И двамата са красиви и талантливи.

След Ангел се появи още един силует. За момичето имахме жокера, че е усмихната и набираща бързо популярност в Instagram:

Оказа се, че става въпрос за Йоанна Петрова. За нея танцът е магия и начин да изразява себе си. Занимава се с бачата професионално.

В "Следвай ме" ще я видим като Йо-Йо, за която споделя, че имат сходен мироглед с героинята. Е, има и разлики. Например героинята ѝ в сериала е доста по-буйна. 

Училището от "Следвай ме" ще има своя нов учител и това е Ана Василева. Но кой ще влезе в нейния образ? Жокерът - известна актриса, участвала в много родни сериали.

Лорина Камбурова със сигурност затрудни най-много феновете на сериала, но какво от това? Никога не е играла ролята на учителка до момента, но намира прилика с това, че и двете са много отговорни.

Но голямата новина тепърва предстои да бъде разкрита. Тита, Диона или Лина Роскин ще се завърне в сериала?!?! Това вече е наистина вълнуващо и съвсем скоро ще разберем отговора.

8 977 28.03.2019

Още от Рекламен блок