VBox7 logo

Историята на едно приятелство: Защо Андреа и Моника Валериева са толкова близки?

5 922 06.11.2019

Приятелствата в родния шоубизнес често ни изненадват. Случва се дори популярни лица да застават пред камера, за да разказват как са се сприятелили с този или онзи. Такъв беше случаят например със Светлана Гущерова и Азис.

Друго приятелство сред популярни красавици също често ни впечатлява. Това е връзката между поп-фолк певицата Андреа и моделът Моника Валериева. 

Виж още: Моника Валериева си подмени... дупарата! Николета я последва!

Двете отново стегнаха багажа и според story-тата на Андреа те са в Доха. Именно от там те разказаха за своето приятелство. 

Виж още: Моника Валериева постави хейтърите на място, показа най-скъпото си!

Оказва се, че двете се позната много, много отдавна! Тогава, разказва Андреа, едната била на 15 г., а другата - на 18. Всяка една от тях седяла на различна маса, а певицата попитала Моника дали иска да седнат заедно.

Виж още: Приятел в нужда се познава: Андреа и Моника Валериева разгорещиха Милано

И така вече "седят" на една и съща маса над 15 години. "Аз и Андреа имахме "раздяла" за кратко поради напрежение около изграждането ни като личности и налагането ни в отделни работни сфери", уточнява Моника Валериева, но по друг повод. 

Виж още: Официално: Андреа и Кубрат скъсаха! Певицата с първи коментар за раздялата

А поводът беше повече от неприятен. Според информация на различни медии именно Моника е новата забежка на Кубрат Пулев. По принцип моделката не обръща много внимание на слухове по неин адрес, но този я изкара извън кожата ѝ.

Виж още: Има ли задръжки Андреа? Певицата с нова порция провокация

"Слуховете за мен и Кубрат Пулев са меко казано нелепи, смешни и неактуални! Дори не е помислено от моя или негова страна", скочи тя в Instagram.

Тази публикация беше споделена и от Андреа, макар че тя не се трогна особено от писанията и продължи да залива последователите си с арабска екзотика.

5 922 06.11.2019

Още от Красивите българки