VBox7 logo

Джино категоричен: Ще предлага на Кристиана, ето каква ще е сватбата им!

6 217 18.09.2019

Една новина обиколи много родни медии. Тя гласеше, че риалити любимецът се е оженил на скромна сватба в Гърция. Поводът беше тази снимка:

Е, Джино беше категоричен пред "На Кафе", че сватба не е имало. Да, бил е на сватба, но на негов приятел, на остров Тинос. След това той и приятелката му Кристиана отишли на почивка на острова на звездите - Миконос.

А причината двамата да са били в бяло била темата на сватбата. Но двамата са категорични - не са искали такава публичност и медиен интерес, какъвто са получили. 

Но... предложение за брак все пак ще има. Джино е решен да предложи брак на приятелката си, но все още умува по начина, по който ще го направи.

Риалити звездата иска да е романтично, паметно и незабравимо. А за сватбата вече е решено - ще е на топло, най-вероятно на плаж. Така искала да е Кристиана.

Иначе сега и двамата с Кристиана са си татуирали непрекъсната линия около безименните си пръсти на едната ръка, за да докажат един на друг, че намеренията им са сериозни.

Самият Джино продължава да се възстановява от тежката катастрофа, която преживя с мотор. Така например буквално преди седмици е претърпял поредните две операции.

Иначе другото ново при Джино е, че отваря заведение. Той заяви, че знае как седят нещата със заведенията в България, но го е направил, за да има с какво да се занимава майка му след смъртта на баща му миналата година.

6 217 18.09.2019

Още от VIP Virals