Най-грозните обвинения, които родните звезди си размениха през годините

1 934 14.05.2022

Свикнали сме, че родният шоубизнес е като Женския пазар само с малко по-скъпи и луксозни играчки. Тези звезди обаче прекрачиха всички граници и си казаха най-грозните думи в ефир през годините. Виж за кои говорим:

Алисия и Златка

Чутовният скандал между фолк-дивата Алисия и русата Златка тресеше държавата няколко години наред. Първо Алисия сподели в тогавашното шоу на Азис, че Златка струва 500 лв. и е на повикване точно като момчетата от СОТ и на русата фурия, заедно с Николета Лозанова им сложиха прякора сотаджийки. След това Райкова си го върна двойно с пикантно интервю през 2008 г. в „Горещо“, където нарече Алисия „евтин парцал“, като допълни, че в родния й Ихтиман певицата е била интимна с мъже от ромски произход. Накрая Златка заяви, че не иска да я бие ако я види, а само да й се изплюе в лицето. Истинска красота!

Виж още: Топ коафьорът Момчил Спасов събра редица знаменитости на едно място

Мария и Мегз

Vip Brother 2017 остана в историята с едни от най-горещите скандали в България. В него бившите вече Дани и Алекс Петканови се събраха отново, Тото щеше да смаже от бой шеф Петров, а фолк ураганът Мария показа коя е най-голямата. След като Мегз я обвини, че е елитна компаньонка пред цяла България с грозни думи, Мария отвърна на удара като я нарече „нагло и тъпо парче“ и „невъзпитан елемент“. Мария допълни още, че Мегз „лае на каишка“, а такива като шеф Петров ще ѝ сервират до живот.

Виж още: Три любовни връзки приключили с трагедия: Виж кои родни красавици изгубиха нелепо любовта 

Камелия и Ицо Хазарта

Може би най-въртяното клипче в родния ефир е това, в което пиян на мотика Ицо Хазарта през 2011 г. се включва заедно с Преслава от изповедалнята на благотворителния Vip Brother, за да говори с Камелия в предаването „Голямата уста“. Още с началото обаче, тя му казва „Здравей, гадино!“, а той отговаря с: „Да ти е*а п**ката ленина!“. Хазарта добави – „Леле как се наси*аш ти в това предаване“, а след това продължи със среден пръст и други неприлични жестове към певицата. Камелия не му остана длъжна като каза: „Аман от пе***аси!“, а той отвърна с „Аман от проститутки!“. Всичко това се случи в национален ефир, а клипчето и до днес се върти в мрежата.

Изображение: https://www.instagram.com/megz_miglena_kakanasheva/ , https://www.instagram.com/alisiaofficial_/ , https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/