VBox7 logo

Ето кой идва за Aniventure Comic Con в София: Любими актьори, секси косплей мацки...

4 006 24.07.2019

 

Както и да го гледаме, преполовихме лятото. Тази мисъл би била доста песимистична, ако не знаехме, че през средата на септември ще се проведе най-мащабното младежко събитие у нас - Aniventure Comic Con.

Организаторите вече обявиха и част от звездите, които ще дойдат у нас специално за събитието. Кои ще са те?

Актьорите

Започваме със Sam Jones, който изигра комикс героя Flash Gordon. Виждали сме го и в комедията "Приятелю, Тед". 

Феновете на "Хари Потър" пък ще видят отблизо Natalia Tena, позната ни като Nyphadora Tonks, а и като Osha от "Игра на тронове". Впоследствие взима участие и в sci-fi сериалите Origin и Black Mirror.

Devon Murray е третият актьор, който ще се качи на сцената на фестивала. Него също то познаваме от филмите за Хари Потър, където играе ролята на Seamus Finnigan.

Косплей артистите

Унгарката Enji Night трупа над половин милион последователи в социалните мрежи с участията си по световни косплей ревюта. Компания ще ѝ правят и трима косплеъри от Русия - Gesha Petrovich Cosplay и дуото Narga and Aoki Cosplay, чието семейно хоби е създаването на фентъзи костюми по любими герои от 2008 г. насам.

Легендарни комикс художници

Те са част от имената зад вселените на DC и Marvel. Сред гостите тази година е Scott Hanna, който рисува вече над 30 години Стои зад някои от най-известните персонажи като Batman, Wonder Woman и Superman. Както и Spider-Man, Iron Man, X-Men и Hulk. На фестивала ще дойдат още Jim Calafiore и Tom Raney.

Последното голямо име е William Simpson, известен с творчеството си в продукцията на HBO "Игра на тронове", където скицира и допринася за създаването на някои от най-впечатляващите създания в сериала.

Още информация може да видите на https://www.comiccon.bg/

4 006 24.07.2019

Още от Aniventure Comic Con