VBox7 logo

Роксана очарова с непринуденост в ''Черешката на тортата''! Но кой е човекът зад псевдонима

8 280 13.02.2020

Поп-фолк певицата Роксана изуми мнозина зрители на малкия екран, които гледаха седмицата на "Черешката на тортата" с нейно участие. Тя не знаеше какво е авокадо, как се приготвя, а в едно от гостуванията дори намаза сладолед върху филия хляб. 

Виж още: Как майчинството промени Светлана Гущерова? Как поддържа форма и коя е нейната диета?

Роксана със сигурност очарова всички ни със своята естественост, непринуденост и натурален чар. Но коя е тя и как едно момиче от Кнежа стигна до приза "Откритие на десетилетието"?

Виж още: Двоен празник: Най-хубавият рожден ден на Зейнеб досега и романтичен празник за Гала

Роксана всъщност се казва Антоанета Линкова. Започва да пее на 12-година възраст. Солист е в няколко ромски оркестъра, но истинската ѝ музикална кариера започва след музикално риалити, където достига до финал. "Кръстник" на Роксана е Слави Трифонов. В неговото предаване тя участва в конкурса "Стани поп-фолк звезда" и именнно шоуменът измисля псевдонима ѝ. 

Виж още: Поли Генова посрещна рожден ден в Италия и заключи: Никога няма да остарее

Следва договор с Payner, награди от Министерство на културата за принос за популяризирането на ромската култура, награда "Любимка на народа" и още много. 

Виж още: Андреа - истинска русалка насред Пунта Кана! Певицата показа тяло за милиони

"Когато човек се роди с късмет, никой и нищо не може да му попречи", коментира преди време в интервю Роксана. Тя споделя още, че уважава всички хора, с които работи и не усеща конкуренция в бранша. 

Виж още: Какъв съпруг е Джъстин Бийбър? Певецът за трудностите в брака

Самата Роксана се определя като много емоционален човек. "Аз живея един живот и има за кого да го живея. Ако преча на някого, значи е много слаб. Ако някой се чувства по-висш от мен, значи е комплексар. Така че пожелавам им да намерят златната среда. За всеки под небето има място. Пожелай добро, направи добро, за да ти се върне добро. Аз съм силно вярващ човек и за мен единствената сила е Бог. Бог ми даде този път, Бог може да ми го вземе и никой друг", сподели преди време тя в интервю. 

8 280 13.02.2020

Още от Music Virals