VBox7 logo

Истина, мъдрост и любов: Тези думи на една майка към децата ѝ ще ви разтърсят!

1 999 02.08.2019

Един откровен разказ за майчинството. История на една майка, която завладява ума, кара те да се замислиш какво всъщност е да си майка, какво предизвикателство имаш ежедневно пред себе си и не, не говорим за битовизмите. Вижте част от нейните думи към децата й, обзалагаме се, че ще се припознаете в доста от тях.Този път ще говорим за емоции – връхлитащи като ураган, помитащи живота, оставяйки ни една идея по-мъдри. А нашият учител са децата ни – нашето продължение, нашето по-добро аз.

 „Децата не са най-важното в живота ми“

И, преди да започнете да съдите, добре обмислете тези думи. За майката, децата й са неизброим куп от всекидневни уроци. Не превръщайте децата в център на своята вселена, накарайте ги да бъдат център в тяхната!

„Никога не спирай да сбъдваш мечтите си по начина, по който го правиш, защото си сто пъти по-упорита от мен и хиляда пъти по-трудолюбива“

Подкрепяйте ги и ги оставете да бъдат вашата по-добра версия. 

„Когато синът ми се роди, баща му си имаше приятелка“

Въпреки това тя нарича сина си „моето спасение“. Нейното малко спасение я учи да е силна за 18 човека и да плаче, когато иска. Към него чувства вина, която никога няма да изкупи, но все пак е щастлива, че той е не е израснал в любов и спокойствие като по-голямата му сестра.

„Бебетата израстват самостоятелни хора, когато са до майките си“

Много майки се притесняват, че когато практикуват т.нар. „привързано родителство“ и спят в едно легло с децата си, те ще станат разглезени или несамостоятелни. Е, уверяваме ви, че това е само мит.

 

 „Завиждам на майките, които имат само момчета“

Те могат да се потопят напълно в мъжкия свят, да го видят „отвътре“ и да вникнат в мъжкия начин на мислене. Учат майките на толерантност и към мъжете, и към свекърва си. 

„Децата ме научиха да бъде себе си към днешна дата“

Те са връх, който изкачва всеки и море, в което тя намира покой. Това, което е най-важно е какво им оставяте и какво оставяте след себе си. 

Какво още каза Ася Демирева към децата си – вижте във видеото.

Източник thumbnail: nicoletaionescu/AJ_Watt/iStock

1 999 02.08.2019

Още от OMG Facts