VBox7 logo

BG звезди на море: Кой, къде, с кого в началото на лятото?

32 487 21.06.2019

Родните знаменитости едвам дочакаха първите летни дни, за да се отдадат на така очакваната и заслужена морска почивка. Къде обаче избраха да придобият първия морски тен за годината?

Алисия

Лятото за Алисия започна още през март! Тогава тя посети остров Мавриций и демонстрира впечатляващо спортно тяло. Преди дни пък певицата се похвали с кадри от гръцкия остров Миконос, където събира тен не от бреговете на морето, а от яхта вътре в него.

Николета Лозанова

Едва ли има родна знаменитост, която да пътува повече от известната плеймейтка. В средата на април Николета заедно с дъщеря си Никол се отдадоха на морски отдих на Малдивите. Последва почивка в Дубай, където беше в компанията на бившия си съпруг Валери Божинов, както и неговата настояща половинка сръбкинята Биляна Дол.

Златка Райкова и Благой Георгиев

Двамата, откакто са заедно като двойка, не се разделят и на практика! Те откриха сезона още през април и то в любимия на родния хайлайф Дубай. Следващата им морска почивка пък в съседна Гърция, където двамата публично обявиха, че съвсем скоро ще се сдобият с наследник.

Алекс и Влади

Двете не отидоха на традиционната морска почивка, но Венеция си е на море, нали така? Именно там Влади каза "да" на любимия Стефан. Двете публикуваха и страхотна снимка от морето край Слънчев бряг, но там двете са били по работа, така че май не се брои.

Бояна Генова

Звездата от "София - Ден и нощ" и бъдеща булка отскочи до полуостров Халкидики заедно с любимия си Манол. Снимките от там не са традиционните за морска почивка, но сме сигурни, че не са пропуснали да отскочат до плажа. 

Джулиана Гани

Силиконовото изкушение има доста натоварено и работно лято, но все пак успя да събере слънчеви лъчи и то не къде да е, а на остров Бали. Дестинация за следващото бягство между работните ангажименти беше Слънчев бряг. 

Никол Станкулова

Нежното очарование на "Прогнозата за времето" носи навсякъде Слънце и високи градуси на настроение и подозираме, че това няма нищо общо с професията ѝ! Въпреки че наскоро роди, а още по-наскоро се върна и на екран, Никол намери време за бързо бягство край морето, като за целта избра родния Созопол.

32 487 21.06.2019

Още от Social Virals