VBox7 logo

Битка на топ титаните в гейминга в София! Ако си сред тях, ела на Aniventure Comic Con 2019!

1 713 21.08.2019

 

Геймъри, готови ли сте? Време е за битката на титаните! Ако не ви се излиза от виртуалния свят, защото навън е скучно и твърде горещо, сте попаднали на точното място. Имате още съвсем малко време да съберете тайфата, за да поразцъкате малко FIFA 19, Legue of Legends, Fortnite или Brawl Stars, защото съвсем скоро ще ви трябват много сили за битка с най-добрите отбори. 

 

Тази година за пореден път геймърите от HEADSHOT BG ще атакуват върха и титлата на ANIVENTURE COMIC CON 2019. Момчетата започват да играят още от началното училище, така че има какво да се научи от тях. Ако си фен на Super Mario е време да вдигнеш левела, защото игрите днес са МЕГА добри и имат способността да те накарат да забравиш, че даскалото започва след броени дни!

 

Тази година геймйнг залата ще приюти финалистите в най-новата лига за електронни спортове. Ако сте фенове на силните нърдски усещания, ще можете да наблюдавате напрегнатата игра на отборите. Ако ли пък не, винаги можете да се отбиете и да се запознаете с някой от готините влогъри. 

Още за Aniventure Comic Con вижте тук!

Източник Thumbnail: https://www.instagram.com/comiccon.bg/?hl=bg

1 713 21.08.2019

Още от Aniventure Comic Con