VBox7 logo

Сънувате секс, но не с партньора ви?! Какво означават тези сънища?

5 възможни версии

10 834 08.04.2019

Спите до любимия човек, но всъщност сънувате, любовни сцени с други? Неудобно! Но това не означава, нито че го обичате по-малко, нито че искате да си легнете с друг.

Какво всъщност означават най-популярните, свързани със секс, сънища?

1. Ако си с твоя човек

Ако сънуваш еротични сцени с твоя човек, това означава, че имаш наистина здрава връзка с него. Това можа също така да означава, че осъзнавате всички предимства и положителни качества на половинката си - тоест, че го оценявате напълно. 

2. Ако си с бивше гадже

Това не означава, че искате да се съберете! Напротив! Това най-често означава, че у бившия ви има черта, която искате самите вие да имате. Експертите съветват, ако сънувате секс с бившия си, да анализирате дали нещо не ви липсва в настоящата връзка. 

3. Ако си с приятел от твоя пол

Този сън не означава, че трябва да си зададете въпроси за вашата сексуалност. Ако сънувате еротични сцени с приятел от своя пол, това означава, че осъзнавате своите типични за сексуалността ви качества и предимства. 

4. Ако си със звезда

Това според психолозите означава, че имате нужда от внимание. Липсата му може да е, както от страна на любимия човек, така и от средата. Запитайте се дали не страдате от липса на разнообразие в леглото?

5. Ако си с колега

Това са доста популярен тип сънища. Като цяло не се различават много по смисъл от сънищата за секс с приятел - просто проекция на хората, с които си заобиколен в дните си. Ако сънуваш обаче, че правиш секс с шефа си, трябва да преосмислите поведението си в офиса - най-вероятно просто не смеете да взимате отгорни решения.

10 834 08.04.2019

Още от Chart Box