VBox7 logo

Романтика ли? За тези 5 зодии тя е напълна чужда и крайно непривична

7 654 31.05.2019

Независимо дали си го признаваме или не, всеки от нас има нужда от малко романтика всеки ден. Става въпрос за малките жестове, които правят деня ни по-приятен, кара ни да забравим за трафика по улиците, задълженията в офиса и домашните ангажименти.

Романтиката е наистина прекрасно нещо, стига да е от сърце. Има обаче зодии, на които тя хич не им се отдава. И колкото и да се опитват, изглежда изкуствено. Кои са те?

1. Телец

Телците не знаят какво е романтика и дори да е пред очите им, няма да я разпознаят. Въпреки че зодията е подходяща за дългосрочни връзки, когато става въпрос за жестове, които карат другия човек да се чувстват по-специални, тях никакви ги няма.

2. Водолей

Водолей и романтика трудно влизат в едно изречение. Тук става въпрос преди всичко за любовта им към свободата, която трудно се комбинира с жестове към другия човек.

3. Дева

Девите са едни от най-интелигентните зодии, но намират романтиката за загуба на време. Те просто не я разбират по традиционния начин.

4. Козирог

 

Козирозите са упорити и трудно променят възгледите си по каквато и да е тема. Романтиката за тях е нещо непрактично, дори ненужно.

5. Близнаци

Представителите на зодията могат истински да обичат, но това не означава, че са романтици. За тях романтиката е просто загуба на време и пари. 

Източник thumbnail: izusek/Meowu/iStock

7 654 31.05.2019

Още от Опасни връзки