VBox7 logo

Учител, журналист, политик: Кои и какви са 12-е участнички в Playmate of the Year?

12 567 22.07.2019

Лято е, топло е и дойде любимото време на всички мъже (а и не малко жени), в което от конкурса Playmate of the Year представят претендентите за короната.

Кои и какви са участничките тази година? Спортисти, инфлуенсър, певица, бъдещ политик, млада майка - уточняват организаторите. А ето и всички красавици:

Вероника

Тя е от Велико Търново и се явява на конкурса за втори път. Работи като инструктор по тае-бо и през есента ще се явява на състезание по културизъм. Нейната кауза е да помага на жени с хранителни разстройства.

Виолета 

 

Тя е на 20 г. и учи педагогика. Иска да е полезна на обществото и работи по проекти с бежанците. За нея тялото е изкуство и затова не се притеснява да позира гола.

Габриела

Живяла е дълги години в австрийската столица Виена. Явно аристократичният живот там я е вдъхновил доста, защото е автор на доста провокативни еротични романи.

Ива

Ива вярва в доброто образование и затова е студент на Шефийлдския университет и филиала му на Балканите. Ако спечели конкурса, ще реализира своите бизнес планове, които за момента пази в тайна. 

Ивелина

Тя е певица. За нея участието в конкурса е добра възможност за изява. Какво ще направи, ако грабне короната? Засега не е решила.

Лиана

Лиана е волейболистка и студент по журналистика. Често я канят на престижни модни форуми в Лондон, Милано и Дубай. Ако спечели конкурса, ще се посвети на децата с увреждания и успешната им интеграция в обществото.

Луиза

Луиза е бивша гимнастичка и настоящ фитнес маниак. Освен това е и модел. Вярва, че има визията да спечели конкурса. 

Милица

Милица може да се похвали  510 кубика силикон. По професия е маникюрист. Участва в конкурса, защото е нещо различно и забавно за нея. Ако го спечели, ще сбъдне една своя мечта.

Михаела Тодорова

Тя е от Казанлък и апелира мъжете да подаряват повече цветя на любимите си, дори без повод. Записала се е за учасите в конкурса, защото намира себе си в него. Убедена е, че ще го спечели.

Михаела Стоичкова

 

Занимава се с мода. Записала се е за участие в конкурса, защото има нужда от нови емоции. Ако го спечели, ще заведе семейството си на почивка. 

Натали

Тя е бъдещ PR специалист. Обича да скандализира и провокира. 

Янита

Тя е завършил икономист от УНСС. Признава, че би се занимавала с политика. Към момента е актриса. Ако спечели конкурса, ще направи най-лудото парти.

12 567 22.07.2019

Още от Красивите българки