VBox7 logo

Хит в социалните мрежи: Момче от Добрич предложи на приятелката си, тя му отказа

122 823 28.08.2019

По принцип бракът и сватбата са едно красиво и логично продължение на една истинска любов между отдадени на връзката си партньори. И със сигурност е едно от най-хубавите събития в живота. 

Но какво се случи, ако в най-интимния момент, когато той заявява готовността си да прекара живота си с нея, тя каже "не"?

Това със сигурност го знае едно момче от Добрич, чието предложение за брак беше отхвърлено, а видеото се превърна в абсолютен хит в социалните мрежи.

Не се знаят имената на всички герои в него, нито на бабата, която суфлира зад кадър. В коментарите под клипчето обаче момчето е наречено Стефчо.

via GIPHY

Та Стефчо отива при приятелката си Зара с букет червени рози и пръстен. Задава въпроса дали ще се омъжи за него. Но тя е категорична - не може да каже "да".

"Не мога, още не те познавам... много е рано... не мога", дърпа се Зара и посочва, че това е огромна отговорност, а двамата се познават от месец. "От три месеца", поправя я Стефчо.

via GIPHY

"Я скочи, скочи и го прегърни, всички те харесваме! Ето, пръстенче има", посочва дипломатично бабата, но и след това Зара е непреклонна. Тогава тонът на бабата става по-ултимативен. "Помисли хубаво, да не стане да ходим на свиждане! Помисли, миличка, не е нещо особено". Но и тогава Зара не склонява. 

122 823 28.08.2019

Още от Social Virals