VBox7 logo

С тези 4 леки промени в закуската ще свалите до 5 килограма!

5 790 29.07.2019

Според мнозина закуската е най-важното хранене за деня. Затова, ако целим отслабване, е важно да започнем и диетата, и деня си по възможно най-добрия начин. 

Ето и някои важни детайли при закуската, които ще ви помогнат да свалите до 5 кг. без да променяте нищо друго. 

Разкарайте захарта

Всички знаем, че захарта е водещ фактор за затлъстяването и диабета. А захарта в закуската се крие на много места - в чашата с кафе или чай, в "здравословното" мюсли, във фреша. 

Пийте вода първо

Започнете закуската, като изпиете 2 чаши вода. Проучванията показват, че това е правилният път - 30 от 59 американци, участвали в експеримент, са свалили килограми, само увеличавайки водата.

Пийте кафето чисто

Ако го пиете със захар и сметана, по-добре ги хвърлете. Кафето само по себе си е чудесен антиоксидант и основа на множество добавки за контрол на теглото. Експерти са сметнали, че ако се откажем от сметаната в млякото, можем да свалим до 5 кг. за 6 месеца без да променяме нищо друго в режима си.

Хапвайте грейпфрут

Много хора обичат да ядат по някой друг плод за закуска. Нека това да е грейпфрут, съветва британският Express. Един грейпфрут съдържа 42 калории, докато бананът - 3 пъти повече. Освен това цитрусът забързва метаболизма. 

Източник thumbnail: EmirMemedovski/Jun/GlobalStock/iStock

5 790 29.07.2019

Още от Кaк дa